Cithakan:Pambusak emas

Penghapusemas.png Pambusak emas
Naragina punika dipun anugerahi bintang amargi jasanipun ingkang tanpa kenal sayah mbusak artikel-artikel ingkang kirang pantes, lan bab ingkang awon sanèsipun saking Wikipedia.

Senadyan mboten wonten kontributor ingkang remen artikelipun dipunbusak, naragina punika sampun mundhut résiko dipungethingi déning naragina sanès kanggé njagi kuwalitas Wikipedia. Kanékatan punika pantes dipunganjar mawi penghargaan Pambusak emas Wikipedia. '

Cara migunakakéBesut

{{Pambusak emas|Komentar Jeneng_naraguna Tanggal}}.

Conto:
{{Pambusak emas|Selamat! Joni 3 September 2006}} (amarga katerbatasan teknis, jeneng naraguna sing mènèhi penghargaan lan tanggal kudu diisi manual ing cithakan)