Cithakan:Teks Jawa

Pada luhur (Javanese script).png Artikel punika ngandhut karakter Hanacaraka.
Tanpa sokongan karakter multibasa, panjenengan mbokmanawi namung mirsani tandha pitakèn, kothak, utawi lambang sanèsipun saking karakter ingkang dipunmaksad. Supados saged maos aksara Jawa ing kaca punika, panjenegan kapurih mriksani pitedah ingkang wonten ing situs punika

Astamiwa:Pranala balik/Cithakan:Teks Jawa