Cukur

Cukur yaiku salah sawijining tumindak nyopot rambut, kanthi nggunakake silet utawa jinis blade liyane, kanggo irisan mudhun - ing sisih kulit utawa liya-liyane. Cukur paling umum ditindakake para pria kanggo nyopot rambut rai lan para wanita kanggo nyopot sikile lan rambut ketiak. Wong diarani cukur rambut yen dicukur jenggot . [1]

Wong nyukur gulu nggunakake cukur lurus
Cukur cukur nganggo rong lading

ReferensiBesut