Tuduhaké menu pokok

Proyèk Dirèktori Kabuka (Inggris: Open Directory Project, dicekak ODP), dikenal kaanthi jeneng Dmoz (saka jeneng domain asliné, directory.mozilla.org) iku siji dirèktori kontèn kabuka multibasa saka World Wide Web, dirèktori iki disusun lan dirumat déning sakumpulan editor sukarila saka siji komunitas maya. Dirèktori ODP ora golèki kauntungan sajeroning ndaptaraké situs-situs wèb kang dikirim. ODP migunakaké skéma hierarkis ontologi kanggo ngatur pratélan situs-situs wèb ing dirèktoriné. Pratélan situs-situs wèb ing dirèktori ODP kang duwé topik sarupa diklompokaké sajeroning sawiji kategori, kang bisa nyakup kategori kang luwih cilik.

Dmoz
DMOZ logo.png
250px
Kaca utama Dmoz.org
Jinising situs
Dirèktori wèb
Ana ing basaInggris
Kang duwéNetscape AOL
Digawé déningNetscape
Situs jaringanwww.dmoz.org
DagangOra
RègistrasiPilihan
Kababar5 Juni 1998
Setatus saikiAktif
Content license
Proyèk Direktori Kabuka

RujukanBesut

Pranala njabaBesut