Daging glindhing

Glindingan daging yaiku daging sing digiling dadi bal cilik, kadang uga bahan liyane, kaya ta remah roti, bawang bombay, endhog, mentega, lan bumbu.[1] Bakso dimasak kanthi digoreng, dipanggang, dikukus, utawa diolah nganggo saos. Ana macem-macem jinis bakso nggunakake macem-macem jinis daging lan rempah-rempah . Tembung iki kadang ditambahi menyang versi tanpa daging adhedhasar sayuran utawa iwak; sing terakhir umume dikenal minangka bundran iwak .

Hochzeitssuppe, sup manten tradisional Jerman kanthi bakso
Bakso mentah
Bakso lagi masak

RujukanBesut

  1. Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Smithsonian