Daihatsu

Daihatsu Motor Co, Ltd (ダ イ ハ ツ 工業 株式会社, Daihatsu Kōgyō Kabushiki-gaisha, TYO: 7262, OSE: 7262) minangka perusahaan mobil Jepang paling tuwa, dikenal kanthi mobil cilik / kompak. Daihatsu minangka kantor pusat ing Ikeda, Prefektur Osaka. Kanthi slogan anyar kasebut, "Light You Up", produk lawas sing misuwur, kalebu Taft, ora mandheg ing taun 2002.

Daihatsu logo text warehouse

Pranala njabaBesut

Cithakan:Portalbox