Dana Lynne Goetz (lair ing Amérikah Sarékat, 6 Mèi 1964 – pati 15 Juli 1996 ing umur 32 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Dana Hill
LairDana Lynne Goetz
(1964-Cithakan:NOMORBULAN-06)6 Mèi 1964
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Encino, California, Amérikah Sarékat
PatiJuli 15, 1996(1996-07-15) (umur 32)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Burbank, California, Amérikah Sarékat
Jalaran patiStroke
BangsaAmerican
Jeneng liyaDana Lynne Goetz
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1980-1996

Cathetan sukuBesut