Danukusuman, Serengan, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Danukusuman iku kalurahan ing Kacamatan Serengan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Danukusuman
Kalurahan
Danukusuman kapernah ing Kutha Surakarta
Danukusuman
Danukusuman
Danukusuman kapernah ing Jawa Tengah
Danukusuman
Danukusuman
Danukusuman kapernah ing Indonesia
Danukusuman
Danukusuman
Koordhinat: 7°35′12″S 110°49′18″E / 7.58664°S 110.82175°E / -7.58664; 110.82175Koordhinat: 7°35′12″S 110°49′18″E / 7.58664°S 110.82175°E / -7.58664; 110.82175
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanSerengan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.02.1002

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.