Deddy Rizaldi

Deddy Rizaldi ya iku paraga.[1] Miyos ing Jakarta, 2 Nopèmber 1970.[1] Pawiyatan: Fakultas Ékonomi Universitas Pancasila.[1] Jaka berzodiak Scorpio iki naté mèlu kontès Abang lan Noné Jakarta.[1] Salah sawijining Abnon nyemplung ing Jagad filem lan sinétron, kaya ta Adam Jordan, Vena Melinda, lan saliya-liyané manèh.[1] Dhèwèké main filem produksi PT. Parkit Film, Kabut Asmara (1994) kinarya paraga biyantu. Nanging luwih misuwur kinarya aktor sinétron.[1] Ing warsa 1997 nggawé PH piyambak, gawé Syair Kehidupan, kang disutradarai déning Dasri Yacob.[1]

Sinétron: Bela Vista I, Untukmu Segalanya I (1994), Bela Vista II, Untukmu Segalanya II, Senja Makin Merah (1995), Angin Tak Dapat Membaca, Bela Vista III (1996), Masih Ada Waktu (1997).[1]

Cathetan sikilBesut

  1. a b c d e f g h Suharto 1999, k. 139.

BibliografiBesut

  • Suharto, ed. (1999). Apa Siapa Orang Film Indonesia. Jakarta: Percetakan Jaya Abadi.