Dhaptar dhistrik ing Israel

Ana 6 dhistrik utama ing Israèl, dikenal sajeroning basa Ibrani minangka mehozot (jamak: mehoz) lan 13 sub-dhistrik sing dikenal minangka nafot (jamak: nafa).

Distrik YerusalemBesut

Barkas:Israèl districts named.png
Péta pembagian dhistrik ing Israèl

Dhistrik Yerusalem (Mehoz Yerushalayim).

Kutha krajan dhistrik: Yerusalem

Dhistrik LorBesut

Dhistrik Lor (Mehoz HaTzafon).

Kutha krajan dhistrik: Nazareth

Dhistrik HaifaBesut

Dhistrik Haifa (Mehoz Hefa).

Kutha krajan dhistrik: Haifa

Dhistrik TengahBesut

Dhistrik Tengah (Mehoz HaMerkaz).

Kutha krajan dhistrik: Ramla

Dhistrik Tel AvivBesut

Dhistrik Tel Aviv (Mehoz Tel-Aviv).

Kutha krajan dhistrik: Tel Aviv

Dhistrik KidulBesut

Dhistrik Kidul (Mehoz HaDarom).

Kutha krajan dhistrik: Beersheba

Cithakan:Dhistrik Israèl