Tuduhaké menu pokok

Dipanegara bisa tegesé:

  1. Pangéran Dipanegara
  2. Perang Dipanegara
  3. Universitas Diponegoro ing kutha Semarang
  4. Dalan Dipanegara sing ana ing kutha Jakarta lan kutha-kutha liyané.