Tuduhaké menu pokok

'Doraemon ya iku animasi saka Jepang kang diripta taun 1968 déning Shogakukan.

PlotBesut

Nobita iku bocah sing uripé susah, saéngga buyuté Nobita sing jenengé Sewashi ngirimi robot aran Doraemon.

Pungkasan critaBesut

Doraemon balik manèh