Drustajumena

(Kaelih saka Drestadyumna)

Drustajumena utawa Drestadyumna ya iku putrané Prabu Drupada lan rayiné Dèwi Drupadi. Nalika perang Bratayuda satriya iki dadi senopatiné Pandhawa. Drustajumena dadi satriya kang ngawonaké Resi Druna.