Echelon Conspiracy

Echelon Conspiracy (sadèrèngipun ngagem sesirah The Gift) nggih punika sesirah filem laga thriller saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Greg Marcks. Skénario kagem filem punika kaanggit déning Kevin Elders lan Michael Nitsberg. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel nggih punika Alexander Leyviman sesarengan Steve Richards, Roee Sharon, lan Jonathan Tzachor. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Robby Tahouri. Sinematografi dipuncakaken déning Lorenzo Senatore. Wondéné pambesutan filem kalampahaken Joseph Gutowski lan James Herbert. Para juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Shane West, Edward Burns, Ving Rhames, Jonathan Pryce, lan Martin Sheen. Pamundhutan gambar kagem filem punika kalaksanan wonten Moskwa, Rusia.[2] Echelon Conspiracy dipunbabar ing surya 27 Februari 2009. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $2.053.764.

Echelon Conspiracy
Gambar:Echelon conspiracy poster.jpg
DisutradaraniGreg Marcks
DiprodhuseriAlexander Leyviman
Steve Richards
Roee Sharon
Jonathan Tzachor
Ditulis déningKevin Elders
Michael Nitsberg
DibintangiShane West
Edward Burns
Ving Rhames
Jonathan Pryce
Martin Sheen
DimusikiBobby Tahouri
SinématografiLorenzo Senatore
Dibesut déningJoseph Gutowski
James Herbert
Dibabar déningAfter Dark Films
Tanggal metu
27 Februari 2009
Suwéné
105 menit
NagaraAmérika Sarékat Amerika Serikat
BasaInggris
KalarisanAS$2,053,764 (dunia)[1]

Juru paragaBesut

RujukanBesut

  1. "Echelon Conspiracy (2009)". Box Office Mojo. Retrieved 28 November 2009.
  2. "Echelon Conspiracy". Rottentomatoes. Retrieved 28 November 2009.

Pranala luarBesut