Moskou

(Kaelih saka Moskwa)

Moskou (basa Rusia Москва́ Moskva) iku kutha krajané nagara Rusia. Kutha iki nduwé padunung 13,2 yuta jiwa lan jembaré ana 1.081 km². Moskou sadurungé dadi kutha krajan Fédherasi Rusia, tau dadi kutha krajan Uni Sovyèt lan Kadipatèn Agung Muskovy.

Lokasi Moskou ing Éropah

Pranala njabaBesut