Endhog gorèng

Endhog goreng, yaiku sajian mateng digawe saka siji utawa luwih endhog sing dicopot saka kulit lan dilebokake ing wajan, lan digoreng nganggo iringan minimal. Endhog goreng biasane dipangan kanggo sarapan ing pirang-pirang negara, nanging bisa uga disajikake ing mangan wayah awan.

Sunny Side Up
Flickr - cyclonebill - Vagtel-spejlæg.jpg
AjanganBreakfast
Woworan pokokEggs
Buku masakan: Sunny Side Up  Médhia: Sunny Side Up
Endhog goreng disedhiyakake karo rempah-rempah Vegeta ing Kroasia
Loro endhog karo keju biru ing piring