Tuduhaké menu pokok

Ericsson R250S Pro ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 2000, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 148 x 59 x 32 mm déné boboté 330 gram. Layaré monokrom. Ericsson R250S Pro dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis NiMH lan bisa kanggo nganti 100 jam nalika standby lan tahan 5 jam nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1] Pilihan werna kanggo Ericsson R250S Pro ya iku Bright Orange, Iron Green. Punsel iki dikenal amarga tahan banyu lan lebu, cocok kanggi kegiatan outdoor..

Ericsson R250S Pro
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan2000
Ukuran148 x 59 x 32 mm (5.83 x 2.32 x 1.26 in)[1]
Bobot330 g (11.64 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable battery
PakatonanMonochrome graphic

4 lines
SwaraVibration; Monophonic ringtones

RujukanBesut

  1. a b "Ericsson R250S Pro - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson R250S Pro Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson