Tilpun sélulèr

iku istilah kang rakt samungankarone utawa tilpuniku wujud pengembangantéknologi télépon kang perangkatdigunakanthi pindhahpindhah on

Sajarah Tilpun sélulèrBesut

Tilpun sélulèr utawa telepon genggam iki tinemu ing taun 1921 nalika Departemen Kepulisian Detroit Michigan nyoba nggunakaké télépon ''mobile'' saarah.[1]

Tilpun seluler saikiBesut

Saiki tilpun seluler iku rata-rata awujud smartphone. Smartphone mulai populer taun 2011 lan tablet populer saka taun 2012-2017.

Pranala njabaBesut

Pirsani informasi ngenani Tilpun sélulèr ing KamusWiki.

RéferènsiBesut

  1. http://www.mytips.tk
  2. http://www.bagansiapiapi.net/id/blogdetail.php?id=59
  3. http:// monet.postech.ac.kr/new2008/research.html
  4. http://nimupedia.blogspot.com/2011/08/pengertian-telepon-genggam.html

Cathetan sukuBesut

  1. mmionline(kaundhuh tanggal 7 April 2011)