Tuduhaké menu pokok
evolusi handphone

Tilpun sélulèr iku istilah kang rakèt sesambungané karo télékomunikasi.[1] Handphone utawa tilpun sélulèr iku wujud pengembangan téknologi télépon kang perangkaté bisa digunakaké kanthi pindhah-pindhah panggon.[1]

Isi

Sajarah Tilpun sélulèrBesut

Tilpun sélulèr utawa telepon genggam iki tinemu ing taun 1921 nalika Departemen Kepulisian Detroit Michigan nyoba nggunakaké télépon ''mobile'' saarah.[2]

Tilpun seluler saikiBesut

Saiki tilpun seluler iku rata-rata awujud smartphone. Smartphone mulai populer taun 2011 lan tablet populer saka taun 2012-2017.

Pranala njabaBesut

Pirsani informasi ngenani Tilpun sélulèr ing KamusWiki.

RéferènsiBesut

Cathetan sukuBesut

  1. a b total (kaundhuh tanggal 7 April 2011)
  2. mmionline(kaundhuh tanggal 7 April 2011)