Tuduhaké menu pokok

Ericsson T28S ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Ericsson.[2] Sèri iki kawanuhaké ing taun 1999, wis ora diprodhuksi manèh lan duwé ukuran 97 x 50 x 15 mm déné boboté 83 gram. Layaré monokrom kanthi résolusi 101 x 33 piksel. Kanggo sesukan, uga ana game cacah 2 ya iku Tetris, Solitarie. Ericsson T28S dipirantèni kodhak. Ringtone ing tilpun iki jinis monoponik. Kanggo sesambungan lewat tulisan, bisa nggunakaké sarana SMS. Batréné bisa dicopot, nganggo jinis Li-Po kapasitas o 500 mAh lan bisa kanggo nganti 50 jam nalika standby lan tahan 3 jam 30 menit nalika kanggo nélpon. Déné kanggo sesambungan, tilpun iki nggunakaké jaringan GSM.[1]

Ericsson T28S
MèrekEricsson
Jejaringan kang mathukGSM 900 / 1800
Babar pisanan1999
Ukuran97 x 50 x 15 mm (3.82 x 1.97 x 0.59 in)[1]
Bobot83 g (2.93 oz)
Panyimpenan-copotNo
BatréRemovable Li-Po 500 mAh battery
PakatonanMonochrome graphic

101 x 33 pixels, 3 x 12 chars
SwaraVibration; Monophonic ringtones, composer

RujukanBesut

  1. a b "Ericsson T28S - Full phone specifications". gsmarena.com (ing basa Inggris). Dijupuk 2018-01-17. 
  2. "Harga dan Spesifikasi Ericsson T28S Januari 2018" (ing basa Indonesia). Dijupuk 2018-01-17. 

Cithakan:Punsèl Ericsson