Tuduhaké menu pokok

Ernst Heinrich Philipp August Haeckel (16 Fèbruari 18349 Agustus 1919),[1] uga ditulis von Haeckel, iku ahli biologi, ahli naturologi, filsuf, dhokter, profésor, lan seniman sing nemu, ngandharaké, lan mènèhi jeneng marang spésies anyar cacah éwon, metha petha génealogi gegayutan sakèhing makluk urip, lan nyipta istilah biologi anyar, kaya filum, filogèni, ékologi, lan kingdom Protista.

Ernst Haeckel
Lair(1834-02-16)Fèbruari 16, 1834
PatiAgustus 9, 1919(1919-08-09) (umur 85)
KabangsanJerman

Haeckel mratahaké karyané Charles Darwin ing Jerman, lan ngembangaké téyori rekapitulasi sing kontrovèrsiyal.

RéferènsiBesut

  1. "Ernst Haeckel - Britannica Concise" (biography), Encyclopædia Britannica Concise, 2006, Concise. Britannica.com webpage: CBritannica-Haeckel.