FC Girondins de Bordeaux

FC Girondins de Bordeaux ya iku tim bal-balan profésional kang markasé ana ing Stadion Chaban Delmas. Klub iki main ana ing Ligue 1 lan salah sawijining klub kang ngadheaké ing taun 1932. FC Girondins de Bordeaux ya iku salah sawijing klub tuwa dhéwé lan sukses ing Perancis.

Stadhion Chaban-Delmas Kandhang Bordeaux
Bordeaux
Center
Jeneng jangkep Football Club des
Girondins de Bordeaux
Peparab FCGB[1]
Les Girondins[2]
Le club au scapulaire[3]
Les marine et blanc[4]
Diadegaké 1881
Lapangan Stade Chaban Delmas,
Bordeaux
Kapasitas 34.462
Ketua Jean-Louis Triaud
Manajer Willy Sagnol
Liga Ligue 1
2020/21 ke-12, Ligue 1
Seragam kandang
Seragam tandang

GelarBesut

Pratélan pemainBesut

Skuat utamaBesut

Per 10 Juli 2012..

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Abdoulaye Keita
2   DF Michaël Ciani
3   DF Henrique
4   MF Ludovic Obraniak
6   DF Ludovic Sané
7   MF Landry N'Guémo
8   MF Fahid Ben Khalfallah
9   FW Yoan Gouffran
10   FW Jussiê
11   FW David Bellion
14   FW Cheick Diabaté
16   GK Cédric Carrasso
17 Cithakan:Country data GAB MF André Poko
18   MF Jaroslav Plašil (kapten)
No. Pos. Jeneng
19   MF Nicolas Maurice-Belay
20   FW Henri Saivet
21   DF Matthieu Chalmé
23   DF Florian Marange
24   MF Abdou Traoré
25   DF Mariano
26   MF Grégory Sertic
27   DF Marc Planus
28   DF Benoît Trémoulinas
30   GK Kévin Olimpa
40   GK Ažbe Jug
  FW Anthony Modeste
  DF Maxime Poundje

DisilihakéBesut

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng

Cathêtan SikilBesut

  1. "Un nouveau stade pour le FCGB" . Football.fr. 8 January 2009. Dibukak ing 31 December 2010.
  2. "Live Bordeaux Monaco". Le Figaro . France. 23 May 2009. Dibukak ing 31 December 2010.
  3. "Les derniers pas de Chamakh" . Europe 1. 1 February 2009. Dibukak ing 31 December 2010.
  4. "Pele reve de Bordeaux" . L'Equipe. 23 May 2009. Dibukak ing 31 December 2010.

Pranala njabaBesut

Cithakan:Ligue 1

Kategaori:Bordeaux