Tuduhaké menu pokok
A germination rate experiment

Fisiologi tetuwuhan iku péranganing botani kang magepokan karo fungsi, utawa fisiologi, tetuwuhan.[1] Babagan kang cedhak karo ngélmu iki kalebu morfologi tetuwuhan (struktur tetuwuhan), ékologi tetuwuhan (interaksi karo lingkungan), phytochemistry (biochemistry saka tetuwuhan), biologi sèl, lan biologi molekular.

Isi

Uga delengenBesut

RéferènsiBesut

  1. Salisbury, Frank B. & Cleon W. Ross, 1992. Plant physiology, 4th ed. (Belmont, California: Wadsworth Publishing). ISBN 0-534-15162-0

WacanBesut

  • Lambers, H. (1998). Plant physiological ecology. New York: Springer-Verlag. ISBN 0-387-98326-0. 
  • Larcher, W. (2001). Physiological plant ecology (ed. 4th). Springer. ISBN 3-540-43516-6. 
  • Salisbury, Frank B. & Ross, Cleon W. (1992). Plant physiology, 4th, Belmont, California: Wadsworth Publishing. ISBN 0-534-15162-0.

Pranala njabaBesut