Francesco Totti

sawijining pamain bal-balan Italia
Francesco Totti ing laga amal Tim Nasional Italia

Francesco Totti (lair tanggal 27 September 1976 ing Roma, Italia) iku siji juru main bal-balan Italia. Saiki dhèwèké dadi Dhirektur olahraga klub A.S. Roma.