Frikandel

A frikandel (Pangucapan basa Walanda Pocapan ing basa Walanda: [frikɑnˈdɛl]; jamaké frikandellen) minangka nyamikan tradisional sing asale saka Negara-negara Low sajarah (Walanda, Bèlgi lan sisih lor Prancis), sejenis asu panas daging cincang,[1][2] sing versi modern dikembangake sawise Perang Dunia II. Sajarah cemilan iki ing Walanda Walanda wiwit abad kaping 17.

A frikandel karo goreng, Lettuce lan mayonnaise
Spesifikasi frikandel buatan omah kanthi kentang goreng
Spektrum spesialis frikandel lan frikandel dadi snackbar Walanda

RujukanBesut

  1. Let's Go. Harvard Student Agencies. 1976. Original from the University of Michigan Digitized Nov 14, 2006.
  2. Gray, Jeremy (2004). The Netherlands. Lonely Planet. ISBN 1-74059-303-0.