Tuduhaké menu pokok
Disambig variants icon.svg
Suwasana kutha Göteborg

Göteborg Punika kutha inggkang paling ageng sasampunipun Swedia. Pedunungipun kathi cacah 515.000 jiwa ingkang kacathet ing taun (2004).

Pranala njabaBesut