Göteborg

Göteborg Punika kutha inggkang paling ageng sasampunipun Swèdhen. Pedunungipun kathi cacah 515.000 jiwa ingkang kacathet ing taun (2004).

Suwasana kutha Göteborg

Pranala njabaBesut