Gajahan, Pasar Kliwon, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Gajahan iku kalurahan ing Kacamatan Pasar Kliwon, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Gajahan
Kalurahan
Gajahan kapernah ing Kutha Surakarta
Gajahan
Gajahan
Gajahan kapernah ing Jawa Tengah
Gajahan
Gajahan
Gajahan kapernah ing Indonesia
Gajahan
Gajahan
Koordhinat: 7°34′54″S 110°49′27″E / 7.58167°S 110.82404°E / -7.58167; 110.82404Koordhinat: 7°34′54″S 110°49′27″E / 7.58167°S 110.82404°E / -7.58167; 110.82404
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanPasar Kliwon
Kodhe laladan
administrasi
33.72.03.1004

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.