Gandamanan, Kutha Ngayogyakarta

kacamatan ing Kutha Yogyakarta, Indonésia

Gandamanan iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Gandamanan
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakanꦒꦤ꧀ꦢꦩꦤꦤ꧀
 • LatinGandamanan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGondomanan
Gandamanan kapernah ing Ngayogyakarta
Gandamanan
Gandamanan
Gandamanan kapernah ing Indonésia
Gandamanan
Gandamanan
Koordhinat: 7°48′01″S 110°22′03″E / 7.80015°S 110.36742°E / -7.80015; 110.36742Koordhinat: 7°48′01″S 110°22′03″E / 7.80015°S 110.36742°E / -7.80015; 110.36742
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

KalurahanBesut

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)