Gary Coleman

Gary Wayne Coleman (lair ing Amérika Sarékat, 8 Fèbruari 1968; umur 54 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Gary Coleman
Gary Coleman cropped.jpg
Coeman, 2007
LairGary Wayne Coleman
(1968-02-08) Fèbruari 8, 1968 (umur 54)
Amérika Sarékat Zion, Illinois, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaGary Wayne Coleman
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1977-2009
BojoShannon Price (2007-2008)

Cathetan sukuBesut