Gedhongtengen, Kutha Ngayogyakarta

kemantren ing Kutha Yogyakarta, Indonésia

Gedhongtengen iku kacamatan ing Kutha Ngayogyakarta.[1]

Gedhongtengen
Kacamatan
Trankripsi basa Jawa
 • Carakanꦒꦼꦝꦺꦴꦁ​ꦠꦼꦔꦼꦤ꧀
 • LatinGedhongtengen
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGedongtengen
Gedhongtengen kapernah ing Ngayogyakarta
Gedhongtengen
Gedhongtengen
Gedhongtengen kapernah ing Indonesia
Gedhongtengen
Gedhongtengen
Koordhinat: 7°47′21″S 110°21′32″E / 7.7892914619723435°S 110.35891297038772°E / -7.7892914619723435; 110.35891297038772Koordhinat: 7°47′21″S 110°21′32″E / 7.7892914619723435°S 110.35891297038772°E / -7.7892914619723435; 110.35891297038772
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KuthaNgayogyakarta
Kalurahan
Kodhe laladan
administrasi
34.71.05

Kalurahan

besut

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.