Gendéra Aruba iki dianggo ing pamaréntah wiwit tanggal 18 Maret 1976. Desai kapérang saka warna latar biru enom (kang sinebut Larkspur utawa "biru PBB"), garis kuning kang cacahé loro ing pérangan ngisor lan bintang abang kang segipapat.

Flag of Aruba.svg

Uga delengenBesut

Cithakan:Gendéra-Gendéra Nèderlan