Tuduhaké menu pokok
Delengen uga: List of Dutch flags

Gendéra Walanda iki digunakaké ing pamaréntahan wiwit taun 1572. Desain kang migunnakake warna triwerna lan duwé karakter utawa glagat horisontal abang, putih, lan biru. Gendéra iki kagolong salah sijiné désain gendéra triwerna tuwa. Gendéra Perancis Diubah dadai triwerna vertikal kanggo ngindari anané kabingungan karo gendéra Walanda.

Gendéra Walanda
Flag of the Netherlands.svg
Informasi Umum
Jeneng negara The Netherlands
Sesebutan Flag of the Kingdom of the Netherlands
Proporsi 2:3
Dianggo wiwit 19 February 1937.
Desain A horizontal tricolour of red, white, and blue.
Dianggo 111111
Penggango National
Gendéra kang ana kaitanéé kara gendéra Walanda
Flag of Transvaal.svg
Flag of the Orange Free State.svg
Flag of Natalia Republic.svg
Gendéra Transvaal Gendéra Orange Free State Gendéra Natalia Republic Flag of The Bronx
Flag of Transvaal.svg
Flag of Nieuwe Republiek.svg
FlagGriekwalandEast.svg
Flag of Luxembourg.svg
Gendéra Klein Vrystaat GendéraNieuwe Republiek Gendéra Griqualand East Gendéra Luxembourg
Flag of South Africa (1928–1994).svg
Flagge Preußen - Provinz Hessen-Nassau.svg
Flag of New York City.svg
Flag of Albany, New York.svg
Gendéra Africa wiwit-1994 Gendéra Hesse-Nassau Gendéra New York City Gendéra Albany

Uga delengenBesut