George Voorhis

George Bates Voorhis, Jr. (31 Agustus 19237 Juli 1989) iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

George Voorhis
LairGeorge Bates Voorhis, Jr.
(1923-Cithakan:NOMORBULAN-31)31 Agustus 1923
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Amérikah Sarékat
PatiJuli 7, 1989(1989-07-07) (umur 65)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaGeorge Voorhees
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1968-1970

Cathetan sukuBesut