Tuduhaké menu pokok

7 Juli punika dinten ingkang kaping 188 utawi 189 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

6 Juli – 7 Juli – 8 Juli