Gim vidéo

dolanan sing nganggo komputer

Gim vidéo (basa Inggris: video game) iku gim sing migunakaké interaksi sarana mukantara panganggo lumantar gambar sing kawetu saka piranti vidéo.[1]

RujukanBesut

  1. "Pong-Story - Introduction".