Tuduhaké menu pokok

Interaksi iku sajenis tumindak utawa aksi kang dumadi nalika loro utawa luwih obyèk nduwèni èfèk antarané siji lan sijiné. Gagasan èfèk rong arah iki wigati ing konsèp interaksi, minangka lawan saka hubungan saarah ing sebab akibat. Kombinasi saka interaksi-interaksi prasaja bisa nuntun nuju siji fénoména anyar kang ngédab-édabi. Ing sapérangan bidang èlmu, interaksi nduwèni makna kang béda.