Giorgio Chiellini

sawijining pamain bal-balan Italia

Giorgio Chiellini (lair ing Pisa, 14 Agustus 1984; umur 37 taun) ya iku juru main bal-balan Italia kang main kanggo klub Serie A Juventus. Dhewekè main minangka bèg tengah, ing wiwitaning karier minangka juru main bal-balan, dhewekè minangka bèg kiri.

Giorgio Chiellini

Pranala njabaBesut