Glepung kanji ingkang wonten Basa Indonésia dipunwastani tepung tapioka, tepung kanji, utawai aci inggih punika glepung ingkang asalipun saking téla. Glepung kanji punika mumpangatipun kanggé bahan campuran damel dhaharan, kados ta bakso, siomay, cilok, cirèng, dhawet, ès thunthung, cenil, lsp

RéferènsiBesut

Pranala njabaBesut