Gofio

Ing Karibia, gofio minangka nyamikan sing dipangan. Ing Puerto Rico lan Republik Dominika, gofio didol kanthi ditambah gula, minangka permen, kadang disedhiyakake ing kerucut kertas.

Gofio
Gofioescaldado.jpg
A scalded gofio dish
Tlatah utawa prajaCanary Islands
Woworan pokokWheat or maize
Buku masakan: Gofio  Médhia: Gofio