Cithakan:Uga delengen

Gerbang Beyazit
Gerbang utama (Kalpakçılar Başı Caddesi) ing Grand Bazaar
Zincirli Hanı

Grand Bazaar (utawa Covered Bazaar, Basa Turki: Kapalıçarşı ("Covered Bazaar") ) ing Istanbul iku sawijining pasar katutup kang gedhé dhéwé ing donya kanthi punjul 58 dalan lan 4,000 toko, lan dikunjungi déning 250,000 nganti 400,000 tamu saben dinané. Pasar iki misuwur bab mas-masan, grabah, bumbu, lan toko karpet. Toko-toko ing Grand Bazaar diklompokaké miturut jinis barang dagangan, kanthi aréa mirunggan kanggo jakèt kulit, mas-masan lsp.

GerbangBesut

Grand Bazaar duwé papat gerbang utama dumunung ing loro dalan utama.

RujukanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

Koordinat: Koordhinat: Unknown argument format
Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function