Tuduhaké menu pokok

Gréja

komunitas setya sing ngaku iman marang Yesus Kristus
(Kaelih saka Greja)
Salebeting gréja Santa Perawan Maria Ratu, gréja Katulik ing Blok Q, Kebayoran Baru, Jakarta Kidul.

Gréja saking basa Portugis igreja ingkang dipunpendhet saking basa Yunani ekklesia; "jemuwah" ("pasamuhan"), punika griya ngibadahipun tiyang Kristen. Nanging sajatinipun tegesipun sanès griyanipun, anging jemuwahipun. Dados para anggota.

Gréja Santa Perawan Maria Ratu Blok Q Jakarta Kidul, rikala taun 2005 sampun mangayubagya ingkang kaping 50. Buku sejarahipun sampun dipunserat kaliyan 'tim penyusun buku sajarah perjalanan paroki Blok Q'.

Uga delengenBesut

Artikel punika, artikel dhasar ingkang kedah dipundarbèni sadaya basa.