Tuduhaké menu pokok

Kutha Administrasi Jakarta Kidul

kutha ing provinsi Daerah Khusus Ibukutha Jakarta, Indonésia
(Kaelih saka Jakarta Kidul)
Kutha Jakarta Selatan
Lambang Kota Jakarta Selatan.jpg
Lambang Kutha Jakarta Kidul
Sesanti: "---" (---)
Lokasi Kutha Jakarta Selatan.jpg
Dina Dadi: ---
Walikutha: Tri Kurniadi
Wakil Walikutha: ---
Jembar
 - Total:

145,73 km²
Kacamatan
 - Cacahe:

10 Kacamatan
Padunung
 - Total:
 - Kapadhetan:

+/- ---
+/- --- / km²
Suku Bangsa:Batawi, wong Jawa lan liyané
Agama:Islam, Protèstan, Katulik, Hindhu, Buda lan Kong Hu Cu
Basa: basa Batawi, basa Indonésia lan liyané

Kutha Jakarta Kidul utawa Jakarta Selatan iku kutha ing Daerah Khusus Ibukota Jakarta.

GéografiBesut

PamaréntahanBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut

DKI Jakarta