Gula kayu legi

Gula kayu manis minangka campuran kayu manis lan gula pasir sing digunakake minangka salah sawijining rempah-rempah kanggo panganan rasa kayata wafel Bèlgi, cookie Snickerdoodle, tortilla, kue kopi, roti panggang Prancis, lan churros .[1][2][3][4][5][6][7][8][9] Iki uga digunakake kanggo rasa apel, sereal, lan woh-wohan liyane. Minangka McCormick nggambarake gula kayu manis, "wangi sing nyenengake roti panggang kayu manis Minggu esuk lan tukang roti persik pertengahan musim panas ... aroma preinan, karo cookie kayu manis lan kue rempah-rempah." [10]

Botol gula kayu manis krasan.
Roti kismis karo gula kayu manis diiris ing adonan.

ReferensiBesut

  1. Pantry Basics: The Very Best Cinnamon-Sugar Ratio, Apartment Therapy, LLC, dibukak ing October 30, 2018
  2. How to Make Cinnamon Sugar, Wikihow, dibukak ing October 30, 2018
  3. The Best Cinnamon Sugar – Made Healthier, Whole New Mom, 2011-12-21, dibukak ing October 30, 2018
  4. McCormick® Cinnamon Sugar, McCormick & Company, dibukak ing October 30, 2018
  5. How to Make Cinnamon Sugar, Leite's Culinaria, Inc., 2018-04-20, dibukak ing October 30, 2018
  6. Cinnamon Sugar, CBS Interactive, dibukak ing October 30, 2018
  7. Cinnamon Sugar Recipe, Eating Richly, 2013-11-25, dibukak ing October 30, 2018
  8. Cinnamon Sugar, Simply Scratch, 2014-01-31, dibukak ing October 30, 2018
  9. Cinnamon Sugar Ratios for Baking, Baker Bettie, 2018-03-19, dibukak ing October 30, 2018
  10. Flavor Story: Cinnamon Sugar, McCormick & Company, dibukak ing October 30, 2018