Gunungpathi, Kutha Semarang

Gunungpathi iku kacamatan ing Kutha Semarang.[1]

Gunungpathi
Kacamatan
Gunungpathi kapernah ing Jawa Tengah
Gunungpathi
Gunungpathi
Gunungpathi kapernah ing Indonésia
Gunungpathi
Gunungpathi
Koordhinat: 7°03′54″S 110°22′31″E / 7.06489°S 110.37531°E / -7.06489; 110.37531Koordhinat: 7°03′54″S 110°22′31″E / 7.06489°S 110.37531°E / -7.06489; 110.37531
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
Kodhe laladan
administrasi
33.74.12

RéferènsiBesut

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)