Harry Potter and the Deathly Hallows 1

Harry Potter lan Pusaka Pati 1 utawa Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 yaiku sawijining filem fantasi kang kaarahaké déning David Yates lan kababar déning Warner Bros Pictures. Filem iki dijupuk saka novèl fantasi J. K. Rowling kang mawa irah-irahan kang saèmper uga. Filem iki nyritakaké Harry Potter kang ngupaya golèk cara kanggo nglebur imortalitas Lord Voldemort, yaiku kang kawastanan Horcrux. Paraga utama ing filem iki yaiku Daniel Radcliffe minangka Harry Potter, Rupert Grint minangka Ron Weasley , lan Emma Watson minangka Hermione Granger.

ParagaBesut

  • Daniel Radcliffe minangka Harry Potter
  • Rupert Grint minangka Ron Weasley
  • Emma Watson minangka Hermione Granger
  • Helena Bonham Carter minangka Bellatrix Lestrange
  • Jim Broadbent minangka Horace Slughorn
  • Jamie Campbell Bower minangka Gellert Grindelwald
  • Robbie Coltrane minangka Rubeus Hagrid
  • Warwick Davis minangka Filius Flitwick dan Griphook
  • Tom Felton minangka Draco Malfoy
  • Ralph Fiennes minangka Lord Voldemort
  • Sir Michael Gambon minangka Albus Dumbledore
  • Brendan Gleeson minangka Alastor "Mad-Eye" Moody
  • Domhnall Gleeson minangka Bill Weasley
  • Richard Griffiths minangka Vernon Dursley
  • Ciarán Hinds minangka Aberforth Dumbledore
  • John Hurt minangka Mr. Ollivander
  • Stanislav Ianevski minangka Viktor Krum
  • Rhys Ifans minangka Xenophilius Lovegood
  • Jason Isaacs minangka Lucius Malfoy
  • Toby Jones suara kepada Dobby
  • Dave Legeno minangka Fenrir Greyback
  • Matthew Lewis minangka Neville Longbottom
  • Andy Linden minangka Mundungus Fletcher
  • Evanna Lynch minangka Luna Lovegood
  • Simon McBurney suara kepada Kreacher
  • Helen McCrory minangka Narcissa Malfoy
  • Bill Nighy minangka Rufus Scrimgeour
  • Gary Oldman minangka Sirius Black
  • James Phelps minangka Fred Weasley
  • Oliver Phelps minangka George Weasley
  • Clémence Poésy minangka Fleur Delacour
  • Chris Rankin minangka Percy Weasley
  • Miranda Richardson minangka Rita Skeeter
  • Alan Rickman minangka Severus Snape
  • Maggie Smith minangka Minerva McGonagall
  • Timothy Spall minangka Peter Pettigrew
  • Imelda Staunton minangka Dolores Umbridge
  • Natalia Tena minangka Nymphadora Tonks
  • David Thewlis minangka Remus Lupin
  • Julie Walters minangka Molly Weasley
  • Mark Williams minangka Arthur Weasley
  • Bonnie Wright minangka Ginny Weasley

Deleng ugaBesut