Hwarang

Hwarang (makna barès:"nom-noman bunga") inggih punika sebuah institusi kaum mudi ingkang ngerembag ing masa karajan Silla saking abad ke-6 ngantos ke-10.

Kim Yu-shin, salah seorang hwarang kondhang dari abad ke-7

Cathetan sukuBesut