Tuduhaké menu pokok

ISO 639-5:2008, cekakan saka Codes for the representation of names of languages
Part 5: Alpha-3 code for language families and groups
, iku siji kodhe standard internasional ing sèri ISO 639, dikembangaké déning ISO/TC 37/SC 2. Standar internasional iki dibabar ing tanggal 15 Mèi 2008.

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut