Iandhika Mulya Ramadhan atawa biyasa diundang Ian Kasela ya iku personel grup musik Radja.[1] Grup iki diwangun karo kanca-kancané ing tanggal 17 Maret 2001.[1]

Ian Kasela
Ian Kasela.jpg
LairIandhika Mulya Ramadan
Pakaryanaktor, pemusik, penyanyi
Taun aktif1997-saiki

Ian Kasela (lair ing Banjarmasin, Kalimantan Selatan, 17 Sèptèmber 1976; umur 43 taun) karo Moldy (gitaris), Shuma (bassist) lan Adit (drummer) populer karo hit-hit Radja.[2] album-album ing antarané, Lepas Masa Lalu, Manusia Biyasa, Langkah Baru, Aku Ada Karena Kau Ada, 1000 Bulan lan 6 Untuk Semua.[2] ing perjalanan kariré, suami saka Lusiana Novianti iki pernah berperan ing sinétron lan dadi bintang tamu kanggo sejumlah acara.[2]

Saliyané dadi musisi, Ian maneni kanggo terjun ing donya bisnis.[1] dhèwèké nyoba ndirikaké salon.[1] Namung 2 taun kapungkur, bisnisé mau gagal kerana dhèwèké ora bisa mbagi waktuné.[1] Tanapi Ian ora nyerah ing urusan bisnis, dhèwèké banjur pindah bisnis travel haji lan umroh ing Banjarmasin.[1]

Diskografi karo RadjaBesut

Tetembangann kang tau dinyanyikaké déning Ian Kasela bareng grup band RadjaBand[3]:

  • Lepas Masa Lalu (2001)
  • Manusia Biyasa (2002)
  • Langkah Baru (2005)
  • Aku Ada Karena Kau Ada (2006)
  • 1000 Bulan (2006)
  • Untuk Semua (2007)
  • Membumi (2008)
  • Selalu Ada (2009)

Cathetan sukuBesut

  1. a b c d e f Biografi Ian Kasela dipununduh tanggal 30 Juni 2011
  2. a b c Profil Ian Kasela dipununduh tanggal 30 Juni 2011
  3. Diskografi Ian Kasela dipununduh tanggal 30 Juni 2011