Ida Fauziyah

Ida Fauziyah (lair Mojokerto, Jawa Wétan, tanggal 17 Juli 1969) ya iku Menteri Kementerian Ketenagakerjaan Kabinet Indonesia Maju taun 2019–2024.[1]


OrganisasiBesut

Ida mélu organisasi IPPNU Jawa Wétan. Ing taun 1993–1996, Ida dadi Wakil Pimpinan Wilayah IPPNU Jawa Wétan. Banjur, Ida uga dadi Pimpinan Wilayah IPPNU Jawa Wétan ing taun 1996–2000.


RujukanBesut

  1. "Ida Fauziyah". tirto.id (ing basa Indonesia). Dibukak ing 2019-12-22.