Idealisme yaiku asalé saka tembung idé sing tegesé jagad iki ing jiwa (Plato), mula tampilan iki negesaké perkara sing ana idé, lan ngrusak perkara sing penting lan fisik. [1] realitas dhéwé diterangno déning gejala psikologis, semangat, pikiran awake dhéwé, pikiran sing mutlak, ora ana gandhèngané. [1]

Lampu pijar sing asring ana gandhèngané utawa digunakake minangka simbol idé

Chatetan sikilBesut

  1. a b Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; ora ana tèks tumrap refs kanthi jeneng Bagus