Ilat sapi

Ilat daging sapi iku bagean lemu nyumbang nganti 72% isine kalori. [1] [2] Sawetara negara, kalebu Kanada lan khusus provinsi Alberta, ngekspor lidah daging sapi kanthi akeh.

Mbusak kulit saka ilat daging sapi sing digodhog

RujukanBesut

 
Basa lan pancetta kanthi mche
  1. "The Nutrition of Cow Tongue". Diarsip saka sing asli ing 2017-02-17.
  2. Vanovschi, Vitalii. "Beef, raw, tongue, variety meats and by-products: nutritional value and analysis". www.nutritionvalue.org. Diarsip saka sing asli ing 2017-12-13.